Нацрт плана поделе Друштва

На основу члана 495. Закона о привредним друштвима, Истраживачко-развојни институт дана 19.01.2018. године објављује на својој интернет страници Нацрт плана поделе Друштва. Нацрт је истог дана објављен и на сајту Агенције за привредне регистре.
Нацрт плана поделе доступан је на увид свим заинтересованим лицима радним даном од 8-16 часова у просторијама Друштва.

Велика повеља ЕТРАН-а

Поводом 60. конференције ЕТРАН-а, Друштво за електронику, телекомуникације, рачунарство, аутоматику и нуклеарну технику, додељује Велику повељу Институту РТ-РК, у знак признања за изузетан допринос остваривању циљева и задатака ЕТРАН-а у периоду 2007-2016. године.

velika povelja ETRANa

Прикупљена средства за помоћ жртвама поплаве

Институт се заједно са својим запосленима придружио акцији за помоћ угроженима у поплављеним подручјима. Укупно је сакупљено 800 000 динара. Донација ће бити уплаћена на наменски динарски рачун Владе Pепублике Србије.

 

ТЕЛФОР 2012

20. јубиларни телекомуникациони форум – ТЕЛФОР 2012, одржан је од 20. до 22. новембра 2012. године у Сава Центру у Београду.

У оквиру Програма посебних догађаја, РТ-РК и Факултет техничких наука приказали су резултате пројеката финансираних од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја у области електрике, телекомуникација и информационих технологија.

Прича о успеху

Заједнички пројекат умрежавања научно-истраживачких институција земаља Западног Балкана и Европске Уније – WBC-INCO.NET, објавио је причу о РТ-РК.

[Success stories] Research and Development Institute RT-RK, Novi Sad